marco logo
Cele mai inovative Cursuri de Engleză în Chişinău
MARCO ENGLISH COURSE
Învaţă să comunici în engleză fluent
de la 0 pînă la rezultat în doar 8 săptămîni!

(+373) 602 602 05

MarcoEnglish lansează în Chișinău primul Curs de comunicare în engleză

Ai încercat de mai multe ori să înveți engleza, însă nu ți-a reușit? Ai tot studiat cărți, ai completat exerciții, dar încă nu ai început a VORBI în engleză? Acum poți schimba lucrurile!
Totul pare simplu: ca să înveți să comunici în engleză ai nevoie de cursuri de comunicare în engleză! Atunci, cînd vii la lecții - să începi a vorbi cu fraze. Să participi la sute de convorbiri cu diferite subiecte. Să-ți expui opinia de atîtea ori, că atunci cînd vei întîlni un nativ, să nu-ți fie frică să vorbești cu el, avînd toată încrederea că vei fi înțeles corect.
Astfel se învață la Cursurile de comunicare în engleză Marco English Course. Cu experiență de peste 5 ani în domeniu, a fost elaborată o metodă unică de predare, care garantează deprinderea abilităților de exprimare și înțelegere a limbii în termeni restrînși. Metoda este orientată către oameni de afaceri, dar și către cei, care au nevoie să aplice limba engleză în lucrul de zi cu zi. Pentru că știm cît de prețios este timpul Dumneavoastră, ținem să oferim o bază fermă de cunoștințe în doar 8 săptămîni.

După absolvirea Cursului:
Veți cunoaște normele gramaticale a limbii engleze;
Veți putea susține cu ușurință un punct de vedere personal;
Veți putea prezenta un discurs la o gamă vastă de subiecte;
Veți dispune de vocabularul Business English, inclusiv necesar pentru a înțelege și a intermedia contracte;
Veți putea realiza profilul unei firme, participa la negocieri și întîlniri de afaceri.

Garanția rezultatului este asigurată atît de structura metodei, cît și de motivația cursantului. Structura metodei implică aspecte de psihologie și reprezentări grafice. Ce ține de cursanți- există o singură cerință: să repete acasă tema doar 10 minute, dar în fiecare zi.

MARCO English Course este primul Curs de comunicare în engleză, lansat în Chișinău.
Autorul metodei inovative este Diana Agachi. Pe parcursul a 7 ani a analizat și a dedus principiile și legitățile de bază, practicile poligloților, pentru ca studiul limbii engleze să devină facil, interesant și în același timp să dea rezultate impresionante.

Vino la Marco EnglishCourse și convinge-te de rezultat deja după 2 luni!